Despre noi

Dragi clienți,

Ne adresăm vouă cu inima plină de recunoștință și vă mulțumim pentru suportul vostru constant de-a lungul anilor. Sunteți cei care ne-ați făcut să fim ceea ce suntem astăzi, și vă suntem profund recunoscători pentru încrederea pe care ați avut-o în serviciile noastre.

Cu un amestec de emoții, dorim să vă anunțăm că, din păcate, nu vom mai oferi servicii de reîncărcare a cartușelor toner și cerneală pentru orice tip de imprimantă și reparații de imprimante. A fost o decizie dificilă, dar una pe care am luat-o după o analiză amănunțită a pieței și a direcției noastre de afaceri.

Cu toate acestea, dorim să vă asigurăm că nu am renunțat la dorința noastră de a vă oferi cele mai bune soluții de imprimare. În continuare, veți găsi la noi cartușe noi, la prețuri competitive și garantăm calitatea și satisfacția, așa cum am făcut-o întotdeauna.

Suntem mândri să vă oferim produse de înaltă calitate, adaptate nevoilor voastre și cu un serviciu de clienți impecabil. Fie că aveți nevoie de cartușe de cerneală sau toner pentru imprimanta de acasă sau pentru birou, suntem aici pentru a vă ajuta.

În numele întregii echipe, vă mulțumim din nou pentru sprijinul vostru de-a lungul timpului și pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o. Ne-am bucurat să fim alături de voi în această călătorie și suntem recunoscători pentru toate relațiile pe care le-am construit împreună.

Cu stimă,

Echipa noastră

AdimarIt Consulting.

Nu mai avem magazin fizic, doar magazin online – www.adimarit.ro

Preluăm comenzi pe site, la telefon sau pe WhatsApp.

Adresa noastră:

DOAR pentru a ridica comenzile confirmate:

Str. Ilie Gripescu nr. 12, sector 5, București  – la Depozitul de materiale de construcții

Indicații de orientare:

Telefon și WhatsApp

Mobil: 0731020797 sau 0761989334

Email

office@adimarit.ro

Close Coș de cumpărături
Close Lista de dorințe
Recently Viewed Close
Close
Compară produsele (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categorii